GRATIS VERZENDING + RETOUR!

desilentdisco.nl

Silent Disco Rotterdam

Organiseer een

silent disco in...

desilentdisco.nl

Silent Disco huren in Rotterdam? Wij zeggen doen! Huur bij ons de welbekende Silent Disco koptelefoons met rood, groene & blauwe ledverlichting. Ook hebben wij zowel zenders op netstroom als de bluetooth zenders op accu in ons assortiment.

Je vraagt je zeker af wat nu de voordelen van zo’n Silent Disco zijn? Nou allereerst hebben de buren geen last meer van bonkende basgeluiden. En als klap op de vuurpijl is het met een Silent Disco mogelijk om tot wel 3 verschillende muziekstijlen tegelijkertijd af te spelen in dezelfde ruimte. Zo is er voor ieder wat wils!

desilentdisco.nl
desilentdisco.nl
Silent Disco Rotterdam
desilentdisco.nl

Pakket Samenstellen

5
Min: 5
15
Per zender kan je 1 apparaat, zoals bijv. een telefoon of laptop aansluiten. Wil je naar 3 kanalen kunnen luisteren dan heb je 3 zenders nodig!
Morgen of vandaag met spoed huren? Stuur ons dan een whatsapp bericht! Indien een datum niet te selecteren is dan zijn we op die datum volgeboekt.
De koptelefoons gaan 10 uur mee. Vanaf 2 gebruiksdagen worden er opladers meegeleverd. Op zoek naar iets anders? Vraag een offerte aan.

Subtotaal
Korting
Totaal (gratis verzending/ophalen)

Ontvangstdatum

Selecteer datum

Retourdatum*

Selecteer datum

Goed om te weteN

desilentdisco.nl
  • Geen Borg
  • Gratis verzending (heen & terug)
  • Pas 2 dagen na huurdatum retourneren
  • Kosteloos annuleren, 100% geld terug (zie voorwaarden)
  • Standaard leveren wij Bluetooth zenders (o.a. Apple & Samsung compatibel) Doordat je zonder kabels kan verbinden heb je geen verloopstukjes nodig! 
  • Koptelefoons zijn 100% opgeladen voor 10 uur plezier
  • Vanaf 2 dagen huur worden er gratis opladers bijgeleverd
  • Je hoeft geen offerte aan te vragen. Reserveer en betaal direct met Silent Disco
desilentdisco.nl
desilentdisco.nl
desilentdisco.nl
Stille party outfit
desilentdisco.nl

Waarom een Silent Disco organiseren in Rotterdam?

desilentdisco.nl

Rotterdam ligt in Zuid-Holland en is de grootste havenstad van Nederland. Daarnaast is de haven van Rotterdam zelfs het grootste haven- en industriecomplex van Europa. Rotterdam telt bijna 590.000 inwoners en is een fijne stad om een paar dagen heerlijk te vertoeven.

Naast leuke bezienswaardigheden en prachtige gebouwen kun je tevens heerlijk borrelen en eten in Rotterdam. Ook zijn er oneindig veel gezellige tentjes, wijnbarretjes en kroegen.

Bezorgt Silent Disco Nederland ook in Rozenburg, Hoogvliet, Hoek van Holland en Pernis? Jazeker! En het mooie is dat het gratis is. Je krijgt er zelfs een PostNL retourlabel bij om het pakket terug te sturen.

Geen zin om thuis op de pakketbezorger te wachten? Dan hebben wij goed nieuws! Onze Silent Disco pakketten zijn namelijk op meer dan 30 plekken in Rotterdam op te halen bij een PostNL punt!

makkelijk annuleren

Huren zonder borg

gratis verzending

bluetooth zenders

het is

ideaal!

desilentdisco.nl

We zeiden het al eerder. Nooit meer klagende buren als jij en je besties een keer een feestje organiseren. Die dreunende bassen die eerder tot 3 straten verder te horen waren behoren nu echt tot het verleden. Ten tweede is het super leuk om zelf te bepalen naar welk kanaal je luistert. Kortom ervaar het een keer zelf en ontdek de magie van Silent Disco door er zelf een te organiseren! Maar zijn er ook nadelen? Het enige nadeel die we kunnen bedenken is dat je met een Silent Disco het risico loopt dat iedereen kan horen hoe vals je eigenlijk echt zingt 😉

desilentdisco.nl
desilentdisco.nl
Wandelen in stilte
desilentdisco.nl

maar

Waarom Rotterdam?

desilentdisco.nl

Je vraagt jezelf zeker af wat je allemaal kunt doen in Rotterdam? Niet alleen is het fantastisch om een keer de Euromast te bezoeken maar ook de Kubuswoningen is een bezoekje waard. Verder kun je heerlijk eten in 1 van de lekkere keukens bij de Markthal.

Wellicht is het een idee om hier ooit een Silent Party te organiseren. Huur je Silent Disco Box en ga aan de slag!

Zijn er ook leuke festivals in Rotterdam? Jazeker! Wie van een festival houdt komt in Rotterdam ook prima aan zijn trekken. Neem eens een kijkje op: Toffler Festival, Kingsland Festival Rotterdam, Triangle Festival en Crazy Sexy Cool Festival.

hieronder de

veelgestelde vragen:

desilentdisco.nl

Wij zorgen voor de koptelefoons, zenders, kabels, handleiding en een retourlabel. Jij zorgt zelf voor de muziek en gezelligheid 🙂

Wat is een zender? Daarmee stuur je het geluid van bijvoorbeeld je telefoon naar de koptelefoons toe.

Per kanaal heb je 1 zender nodig. Het maximaal aantal kanalen is 3! Heb je dus 2 of 3 kanalen dan kan je op de koptelefoons schakelen tussen meerdere kanalen.

Jazeker! De koptelefoons zijn verstelbaar en passen al vanaf een leeftijd van 4 jaar. Ook kan je het volume eenvoudig instellen zodat je er zeker van bent dat de koptelefoons niet te hard staan.

De koptelefoons worden 100% opgeladen, getest en ontsmet verstuurd. De accu gaat ruim 10 uur mee. Langer nodig? Klik dan 2 huurdagen aan dan voegen we een oplader toe.

onze

Reviews

desilentdisco.nl
WhatsApp openen
💬 we zijn online!
Goedendag! Leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Kunnen we je ergens mee helpen?