GRATIS VERZENDING + RETOUR!

desilentdisco.nl

Silent Disco Utrecht

Organiseer een

silent disco in...

desilentdisco.nl

Silent Disco huren in Utrecht? Wij zeggen doen! Huur bij ons de welbekende Silent Disco koptelefoons met rood, groene & blauwe ledverlichting. Ook hebben wij zowel zenders op netstroom als de bluetooth zenders op accu in ons assortiment.

Je vraagt je zeker af wat nu de voordelen van zo’n Silent Disco zijn? Nou allereerst hebben de buren geen last meer van bonkende basgeluiden. En als klap op de vuurpijl is het met een Silent Disco mogelijk om tot wel 3 verschillende muziekstijlen tegelijkertijd af te spelen in dezelfde ruimte. Zo is er voor ieder wat wils!

desilentdisco.nl
desilentdisco.nl
Silent Disco Utrecht
desilentdisco.nl

Pakket Samenstellen

5
Min: 5
15
Per zender kan je 1 apparaat, zoals bijv. een telefoon of laptop aansluiten. Wil je naar 3 kanalen kunnen luisteren dan heb je 3 zenders nodig!
Morgen of vandaag met spoed huren? Stuur ons dan een whatsapp bericht! Indien een datum niet te selecteren is dan zijn we op die datum volgeboekt.
De koptelefoons gaan 10 uur mee. Vanaf 2 gebruiksdagen worden er opladers meegeleverd. Op zoek naar iets anders? Vraag een offerte aan.

Subtotaal
Korting
Totaal (gratis verzending/ophalen)

Ontvangstdatum

Selecteer datum

Retourdatum*

Selecteer datum

Goed om te weteN

desilentdisco.nl
  • Geen Borg
  • Gratis verzending (heen & terug)
  • Pas 2 dagen na huurdatum retourneren
  • Kosteloos annuleren, 100% geld terug (zie voorwaarden)
  • Standaard leveren wij Bluetooth zenders (o.a. Apple & Samsung compatibel) Doordat je zonder kabels kan verbinden heb je geen verloopstukjes nodig! 
  • Koptelefoons zijn 100% opgeladen voor 10 uur plezier
  • Vanaf 2 dagen huur worden er gratis opladers bijgeleverd
  • Je hoeft geen offerte aan te vragen. Reserveer en betaal direct met Silent Disco
desilentdisco.nl
desilentdisco.nl
desilentdisco.nl
Stille party outfit
desilentdisco.nl

Waarom een Silent Disco organiseren in Utrecht?

desilentdisco.nl

Utrecht is de hoofdplaats van de gemeente Maashorst gelegen aan de Peelrand in het oostelijke deel van de provincie Noord-Brabant. Naar inwonertal is Uden de 12e plaats van Noord-Brabant. Uit geschiedkundig oogpunt is Uden een vlek, maar gelet op het voorzieningenniveau, werkgelegenheid en de regiofunctie die het vervult wordt Uden ook wel beschouwd als een middelgrote stad.

makkelijk annuleren

Huren zonder borg

gratis verzending

bluetooth zenders

het is

ideaal!

desilentdisco.nl

We zeiden het al eerder. Nooit meer klagende buren als jij en je besties een keer een feestje organiseren. Die dreunende bassen die eerder tot 3 straten verder te horen waren behoren nu echt tot het verleden. Ten tweede is het super leuk om zelf te bepalen naar welk kanaal je luistert. Kortom ervaar het een keer zelf en ontdek de magie van Silent Disco door er zelf een te organiseren! Maar zijn er ook nadelen? Het enige nadeel die we kunnen bedenken is dat je met een Silent Disco het risico loopt dat iedereen kan horen hoe vals je eigenlijk echt zingt 😉

desilentdisco.nl
desilentdisco.nl
Wandelen in stilte
desilentdisco.nl

maar

Waarom Utrecht?

desilentdisco.nl

Wat kun je allemaal doen in Utrecht? Je kunt een keer een bezoekje brengen aan de Molen van Jetten. Dat is een monument in Uden. Het is een zeldzame standerdmolen uit 1811. Wie oude gereedschappen leuk vindt is Plattelandsmuseum Duinhove een aanrader. In een oude boerderij uit 1867, waarvan het achterhuis in de oude staat hersteld is, stellen zij landbouwwerktuigen, karren en gereedschappen van vóór en na de tweede wereldoorlog tentoon. In een schuur staan paardenwerktuigen van na de tweede wereldoorlog opgesteld.

Zoek je liever de drukte op? Dan hebben we goed nieuws! Markant Uden is een prachtig theater waar erg leuke voorstellingen en feesten georganiseerd worden. Ook is De Pul een prachtige locatie om je favoriete artiesten te bewonderen. Wie van een festival houdt komt in Uden ook prima aan zijn trekken. Elk jaar vindt namelijk UDNZ plaats! UDNZ Festival wordt gehouden in het Bevrijdingspark. Deze locatie ligt centraal aan het busstation van Ud

hieronder de

veelgestelde vragen:

desilentdisco.nl

Wij zorgen voor de koptelefoons, zenders, kabels, handleiding en een retourlabel. Jij zorgt zelf voor de muziek en gezelligheid 🙂

Wat is een zender? Daarmee stuur je het geluid van bijvoorbeeld je telefoon naar de koptelefoons toe.

Per kanaal heb je 1 zender nodig. Het maximaal aantal kanalen is 3! Heb je dus 2 of 3 kanalen dan kan je op de koptelefoons schakelen tussen meerdere kanalen.

Jazeker! De koptelefoons zijn verstelbaar en passen al vanaf een leeftijd van 4 jaar. Ook kan je het volume eenvoudig instellen zodat je er zeker van bent dat de koptelefoons niet te hard staan.

De koptelefoons worden 100% opgeladen, getest en ontsmet verstuurd. De accu gaat ruim 10 uur mee. Langer nodig? Klik dan 2 huurdagen aan dan voegen we een oplader toe.

onze

Reviews

desilentdisco.nl
WhatsApp openen
💬 we zijn online!
Goedendag! Leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Kunnen we je ergens mee helpen?